Humans of Film Amsterdam rubriek in ‘De FilmKrant’.
Ik heb geweldig nieuws!

Een Nederlandse filmmagazine genaamd De Filmkrant heeft aangeboden om samen te werken met mijn Humans of Film Amsterdam foto- en verhalenblog. Nederlandse lezers hebben de mogelijkheid om elke maand een nieuw verhaal uit mijn rubriek op de 5de pagina van dit maandblad te lezen. We kunnen het zeker weten hebben over een ‘September issue’, want de het eerste verhaal is nu al in de krant te lezen en je kan dit maandblad in bijna elke filmtheater in Nederland vinden, maar je kan hem ook als pdf vinden op de website.

Check de 5de pagina!: http://www.filmkrant.nl/files/2017/Filmkrant401.pdf.

For English: you can always read the stories and more on the official Humans of Film Amsterdam website: https://humansoffilmamsterdam.com/category/human-stories/

Over ‘De Filmkrant’.

De Filmkrant is het grootste onafhankelijke Nederlandse filmblad voor een breed publiek. Sinds 1981 staat ze bekend als betrouwbaar en kritisch maandblad, dat alle films bespreekt die in Nederland uitkomen. Waarbij de klemtoon ligt op de ‘betere’ film. Door de verspreiding in filmtheaters en bioscopen, tijdens filmfestivals en nog veel meer, is de Filmkrant bovendien prominent aanwezig in de Nederlandse filmcultuur.

Dankjewel Dana Linssen, hoofdredacteur van de Filmkrant en ook aan haar team voor het tonen van hun interesse in de verhalen en voor het aanbieden van deze unieke samenwerking.

Vergeet niet de verhalen te volgen op social media.