“The character of Prince JayJay is a more cartoon exaggerated version”

English | Dutch Below | Nederlands onderaan

“The character of Prince JayJay is a more cartoon exaggerated version of myself, I’m very shy usually, but always have loved the stage and loud costumes. Prince JayJay started in the club scene, just having fun, meeting other cool people, not really taking anything seriously, and has not progressed into a career that I can’t now imagine myself not doing. I’m growing every day and I have some great things coming, it’s exciting. When I was 21-years old, Miley Cyrus had just released the album Bangerz, and she was also the same age as me and was changing, growing & exploring. That time and music really hit me and I felt connected to her and her music, It was reflecting exactly how I felt. And if I’m honest it definitely impacted my life, my attitude and outlook changed. I felt more free and inspired and to give zero fucks to anyone who tried to hold me back or tell me I was ‘too much’! It feels so silly to say but it was just the right time and the right moment I guess. – Prince JayJay

Story by © 2020 Maxime Hallatu.

———————————————–

Dutch | Nederlands

“Het personage van Prince JayJay is een overdreven cartoon versie van mezelf, ik ben meestal erg verlegen, maar ik heb altijd van het podium en de extravagante kostuums gehouden. Prince JayJay begon in de clubscene, had gewoon plezier, ontmoette andere coole mensen, maar voerde niet echt diepgaande gesprekken. Ik kon mij toen niet voorstellen dat ik zou uitgroeien tot iemand met een carrière zoals ik die nu heb. Ik groei elke dag en ik heb een aantal geweldige dingen die eraan komen, het is spannend. Toen ik 21 was, had Miley Cyrus net het album Bangerz uitgebracht, ze was toen ook even oud als ik en zij veranderde, groeide en verkende. Die tijd en muziek raakten me echt en ik voelde me verbonden met haar en met haar muziek, het weerspiegelde precies hoe ik me voelde. En als ik eerlijk ben, heeft het zeker mijn leven beïnvloed, mijn houding en kijk veranderde en ik voelde me vrijer en geïnspireerd om niets te geven om iedereen die me probeerde tegen te houden of me vertelde dat ik “to much” was! Het voelt zo gek om te zeggen, maar het was gewoon het juiste tijd op het juiste moment denk ik.” – Prince JayJay

Verhaal door © 2020 Maxime Hallatu